.

  • Brandinimas: šaldytas.
  • Laikymo sąlygos: -18°C temperatūroje. Atšildžius pakartotinai neužšaldyti.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: iki 6 mėnesių. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,4 – 0,7 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

Ekologiškas mėsininko kepsnys – HANGER STEAK (vnt. ~0,6kg)

Sausai brandintas jautienos diafragmos kepsnys HANGER STEAK


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

15,00

Compare
Kategorija:

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X