Pomentė
CHUCK EYE

Jautienos pomentės mėsa, šiek mažiau minkšta nei antrekotinė „Ribeye“ dalis, bet stipresnio skonio, todėl labiau tinka ilgai ir lėtai gaminti ar troškinti.

Skoninės savybės
Skonis sodrus, mėsa vidutinio kietumo, sultinga dėl vidinio riebalinio sluoksnio.

Gaminimo rekomendacijos
Troškinti, kepti iki vidutinio iškepimo („medium rare“).

Iš kur išpjauta: priekinė liemens dalis, virš priekinės kojos.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 55–58 °C.

CHUCK EYE STEAK (~0,35kg)

CHUCK EYE STEAK (~0,35kg)

Pomentė CHUCK EYE Jautienos pomentės mėsa, šiek mažiau minkšta nei antrekotinė „Ribeye“ dalis, bet stipresnio skonio, todėl labiau tinka ilgai ir lėtai gaminti ar troškinti. Skoninės savybės Skonis sodrus, mėsa vidutinio kietumo, sultinga dėl vidinio riebalinio sluoksnio. Gaminimo rekomendacijos Troškinti, kepti iki vidutinio iškepimo („medium rare“). Iš kur išpjauta: priekinė liemens dalis, virš priekinės kojos. Rekomenduojama vidinė temperatūra: 55–58 °C.
X