Toks subtilus riešutų poskonis… Labiausiai atsiskleidžia: troškinimas, lėtas kepimas, stir-fry*. Mėgstantiems eksperimentus ir raw jautieną: apkepti šmotą gerai įkaitintoje storapadėje keptuvėje iš visų pusių, palaikyti šiltai apie 10-15 min, ir valgyti. (taip, supratote teisingai, jokio antro kepimo etapo orkaitėje). Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.Sausai brandinama
Svarbu: pjaustyti skersai raumens skaidulų, nes nuo to priklauso ir mėsos minkštumas. Galite rinktis parašyti „Komentare apie užsakymą“; arba išrinksime mes: Top Side, Silverside, Tri-Tip, Knuckle, Eye Round.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.