Minkščiausia, sultingiausia jautienos dalis, ir dar brandinta… Vos kelių minučių kepsnys. O gal Tartar ar carpaccio? Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Nuo seno laikoma vienu skaniausiu didkepsniu. Truputis riebaliuko praturtina skonį. Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Vienas populiariausių kepsnių visame pasaulyje.
Iš kur išpjautas: RIBEYE BONE IN yra išpjaunamas iš šonkaulių srities
Skoninės savybės: labai sultingas kepsnys, pasižymintis švelniu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: RIBEYE BONE IN kepsnį geriausia kepti ant grotelių, tačiau taip pat galite išsikepti keptuvėje ar orkaitėje. Šis kepsnys tai pat tinkamas lėtam virimui ar rūkyti-kepti kamado kepsninėse.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Itin minkšta ir gardi smulkios struktūros jautiena. Ir didkepsniui, ir troškinimui, ir stir-fry (Svarbu: pjaustyti skersai raumens skaidulų, nes nuo to priklauso ir mėsos minkštumas). Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
“FLAT IRON” yra vienas iš populiarių kepsnių. Jis yra labai švelnaus ir turi gilų skonį. Jei norite pajusti jam būdingą skonį, geriausia būdas jį iškepti paprastai. Kepsnį pagardinkite stambia druska ir šviežiais maltais juodaisiais pipirais. Kepkite ant atviros liepsnos.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Minkštas ir sultingas, turtingo skonio. Puikus didkepsnis ir net carpaccio. Filme „Steiko ®evoliucija“ šefai ginčijosi kas geriau nugarinė ar kryžmė. Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Švelnios tekstūros, sultingas ir ryškaus skonio kepsnys, siūlantis neįtikėtiną universalumą – marinuojant, kepant ant grotelių, troškinant, kepant keptuvėje arba supjaustant mažomis juostelėmis.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Ranch kepsnys yra iš viršutinės pečių dalies. Jis yra kvapnus, bet plonas mėsos gabalas su labai mažai riebalų. Kadangi Ranch kepsnys turi labai mažai riebalų, šio kepsnio geriau neperkepti. Ir todėl Ranch kepsnys geriausiai skanus vidutiniškai keptas. Ne visi mėgsta marinuoti kepsnius, tačiau Ranch kepsniui labai tinka marinavimas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Brazilijoje Picanha vadinama „steikų karaliene“. Šis didkepsnis yra gaunamas iš viršutinės kumpio dalies, kuri yra prie pat odos. Tai yra viena iš mažiausiai judančių kumpio dalių, todėl yra minkšta. Didkepsnis išsiskiria savo riebalo kepure, kuri kepimo metu suteikia sultingumo. Tai yra pigesnis kepsnys, tačiau yra labai vertingas. Prancūzai šį kepsnį vadina „Caulotte steak“.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Dar vienas kepsnys ypatingai tinkantis griliui, dėl skonio intensyvumo. Svarbu neperkepti. Iškepusios papilvės storiausios vietos temperatūra turi siekti apie 80°C. Iškepusiai leisti pailsėti ir pjaustyti BŪTINAI skersai raumens skaidulų.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Šis trikampio formos kepsnys gali būti vienas iš kvapniausių kepsnių, apie kuriuos niekada negirdėjote.
Iš kur išpjautas: TRI-TIP STEAK yra išpjaunamas iš kumpio dalies, esančios po nugarine.
Skoninės savybės: labai kvapnus kepsnys, pasižymintis maloniu ir švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tri-tip neįtikėtinai universalus ir puikiai tinka tiek sausam, tiek drėgnam marinavimui, kad prieskoniai geriau įsigertų aptepkite aliejumi. Jį galima rūkyti, kepti ant grotelių ar keptuvėje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Šaldyta.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Labiausiai atsiskleidžia: troškinimas, plėšyta jautiena, lėtas kepimas, stir-fry*. Daug jungiamųjų audinių, praturtinančių skonį.
Svarbu: pjaustyti skersai raumens skaidulų, nes nuo to priklauso ir mėsos minkštumas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Labiausiai atsiskleidžia: troškinimas, plėšyta jautiena, lėtas kepimas, stir-fry*. Daug jungiamųjų audinių, praturtinančių skonį.
Svarbu: pjaustyti skersai raumens skaidulų, nes nuo to priklauso ir mėsos minkštumas).
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Šonkaulinė (šonkauliai be kaulų) – puikiai tinka kepimui orkaitėje, troškinimui, virimui greitpuodyje ir rūkymui. Toks jautienos šonkaulių išpjaustymas, tinkamas šašlykams ir yra puikus pasirinkimas kepti ant grotelių. Rekomenduojame marinuoti prieš kepant ant griliaus, supjaustant maždaug 5-7 mm gabaliukais.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Sudalinta per sąnarius
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Toks subtilus riešutų poskonis… Labiausiai atsiskleidžia: troškinimas, lėtas kepimas, stir-fry*. Mėgstantiems eksperimentus ir raw jautieną: apkepti šmotą gerai įkaitintoje storapadėje keptuvėje iš visų pusių, palaikyti šiltai apie 10-15 min, ir valgyti. (taip, supratote teisingai, jokio antro kepimo etapo orkaitėje). Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.Sausai brandinama
Svarbu: pjaustyti skersai raumens skaidulų, nes nuo to priklauso ir mėsos minkštumas. Galite rinktis parašyti „Komentare apie užsakymą“; arba išrinksime mes: Top Side, Silverside, Tri-Tip, Knuckle, Eye Round.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Šaldyta.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Mėsainiams ar lengvai apkeptiems sultingiems kotletukams. Tik neperkepti ir neužgožti tikrojo skonio prieskoniais.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Ilgai troškinta ir net limpanti prie pirštų…Niam niam
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Šaldyta.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Šaldyta.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Sveikiausiam ir skaniausiam sultiniui. Arba kepti orkaitėje su skrebučiais ir kaparėliais. Kaip delikatesas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Atraižos, kauliukai, suproduktai.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.