.
Sausai brandinta jautienos antrekotinė nugarinė su kaulu RYBEYE BONE IN
Vertinamas dėl unikalaus skonio, minkštumo bei kvapnumo. Norėdami ryškesnio jautienos skonio, rinkitės Ribeye Bone-in kepsnį.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skonis. Labai sultingas vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
34,00€/kg