.

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 15 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (kg): 0,6 – 1,5 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

Ekologiškas antrekotas su kaulu – RIBEYE BONE IN (vnt. ~0,9kg)

Sausai brandinta jautienos antrekotinė nugarinė su kaulu RYBEYE BONE IN

Vertinamas dėl unikalaus skonio, minkštumo bei kvapnumo. Norėdami ryškesnio jautienos skonio, rinkitės Ribeye Bone-in kepsnį.

Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skonis. Labai sultingas vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas

  • Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grotelių. Puikaus skonio kepsnį galite paruošti ir keptuvėje arba orkaitėje
  • Rekomenduojame kepti iki 54-57° laipsnių (medium rare) vidinės temperatūros.

Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

34,00

Compare
Kategorija:

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X