• Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 15 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,8 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

BLADE STEAK – ekologiškas sausai brandintas jautienos mentės kepsnys – (vnt. ~0,8kg) 23€/kg

18,40

In stock

Antrekoto „kepurė“, tačiau ne tokia minkšta, todėl skoninės savybės geriausiai atsiskleidžia ilgai troškinant.

Skoninės savybės
Intensyvus skonis, sultinga ir minkšta mėsa.

Gaminimo rekomendacijos
Tinkamiausias paruošimo būdas – ilgai ir lėtai kepti arba troškinti. 

Iš kur išpjauta: viršutinė priekinė liemens dalis.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57–60 °C („medium“).

BLADE STEAK – ekologiškas sausai brandintas jautienos mentės kepsnys – (vnt. ~0,8kg) 23€/kg

In stock

18,40

Antrekoto „kepurė“, tačiau ne tokia minkšta, todėl skoninės savybės geriausiai atsiskleidžia ilgai troškinant.

Skoninės savybės
Intensyvus skonis, sultinga ir minkšta mėsa.

Gaminimo rekomendacijos
Tinkamiausias paruošimo būdas – ilgai ir lėtai kepti arba troškinti. 

Iš kur išpjauta: viršutinė priekinė liemens dalis.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57–60 °C („medium“).

 

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 15 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,8 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001
X