Šią savaitę rezervuota!

 

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 15 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,8 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

BLADE STEAK – ekologiškas sausai brandintas jautienos mentės kepsnys – (vnt. ~0,8kg) 23€/kg

18,40

Šią savaitę rezervuota!

Antrekoto „kepurė“, tačiau ne tokia minkšta, todėl skoninės savybės geriausiai atsiskleidžia ilgai troškinant.

Skoninės savybės
Intensyvus skonis, sultinga ir minkšta mėsa.

Gaminimo rekomendacijos
Tinkamiausias paruošimo būdas – ilgai ir lėtai kepti arba troškinti. 

Iš kur išpjauta: viršutinė priekinė liemens dalis.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57–60 °C („medium“).

BLADE STEAK – ekologiškas sausai brandintas jautienos mentės kepsnys – (vnt. ~0,8kg) 23€/kg

Šią savaitę rezervuota!

Šią savaitę rezervuota!

18,40

Antrekoto „kepurė“, tačiau ne tokia minkšta, todėl skoninės savybės geriausiai atsiskleidžia ilgai troškinant.

Skoninės savybės
Intensyvus skonis, sultinga ir minkšta mėsa.

Gaminimo rekomendacijos
Tinkamiausias paruošimo būdas – ilgai ir lėtai kepti arba troškinti. 

Iš kur išpjauta: viršutinė priekinė liemens dalis.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57–60 °C („medium“).

 

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 15 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,8 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001
X