4,08€
Top Sirloin Filet yra žinomas dėl savo minkštumo ir sodraus skonio, tačiau, kitaip nei brangesnė išpjova, šis kepsnys yra gaunamas iš mažiau brangios jautienos dalies, todėl suteikia puikų skonį už prieinamą kainą.
Iš kur išpjautas: Kumpio dalis prie nugarinės šalia stuburo.
Skoninės savybės: Pasižymi minkštumu, sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Top sirloin filet kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.