.
5,55€
In stock
Mažiausias, bet ne prasčiausias kepsnys. Jungtinėse Amerikos Valstijose – OYSTER STEAK (austrių kepsniu), Australijoje-SPIDER STEAK (voratinkliu/voriuku), o Jungtinėje Karalystėje – POPE‘S EYE (popiežiaus akimi).
Iš kur išpjautas: Ant klubo sąnario kaulo, kur susijungia keli skirtingi raumenys, todėl kepsnys išsiskiria marmuringumu.
Skonis. Minkštas, sultingas ir intensyvaus skonio kepsnys.
Gaminimas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
In stock
5,55€
Mažiausias, bet ne prasčiausias kepsnys. Jungtinėse Amerikos Valstijose – OYSTER STEAK (austrių kepsniu), Australijoje-SPIDER STEAK (voratinkliu/voriuku), o Jungtinėje Karalystėje – POPE‘S EYE (popiežiaus akimi).
Iš kur išpjautas: Ant klubo sąnario kaulo, kur susijungia keli skirtingi raumenys, todėl kepsnys išsiskiria marmuringumu.
Skonis. Minkštas, sultingas ir intensyvaus skonio kepsnys.
Gaminimas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
.
Hanger steikas dar vadinamas “mėsininko kepsniu,” nes mėsininkai dažnai laikydavo šį ypatingai skanų kepsnį sau ir neatskleisdavo jo klientams.
Iš kur išpjautas: iš gyvulio diafragmos dalies, iš raumens, kuris kabo tarp diafragmos ir inkstų.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis stipriu jautienos skoniu. Savo tekstūra panašus į Flank Steak.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Hanger kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnako, druskoje, pipiruose ir šiek tiek acto ar citrinos sultyse, mažiausiai valandai. Tinkamiausi Hanger kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Delmonico kepsnys, kuris pavadintas pagal garsųjį Niujorko restoraną „Delmonico’s“, yra žinomas dėl savo švelnumo ir sultingumo.
Iš kur išpjautas: Nugarinės dalis, antrekoto ir nugarinės sankrita.
Skoninės savybės: . Pasižymi sodriu skoniu ir minkštumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Delmonico kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Vienas iš mažiau žinomų kepsnių savo savybėmis panašus į Flank steak. Kepsnys ypač vertinamas Meksikoje kur jo skonį pagyvina aštriais prieskoniais ir cili pipirais.
Iš kur išpjautas: Kumpio vidurinės dalies „kepurė“
Skoninės savybės: Viena minkštesnių kumpio dalių, išsiskirianti savo marmuringumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant Santa fe kepsnį rekomenduojama pamarinuoti naudojant česnakus, papriką, kmynus ir aitriuosius pipirus, arba pabarstyti mėgstamais prieskoniais. Tinkamiausi Santa fe kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Ribeye kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital