.
16,50€
New York strip kepsnys, taip pat žinomas kaip Stirploin arba Sirloin strip, švelnaus skonio ir minkštas kepsnys, išgarsėjęs XIX amžiaus viduryje to meto Niujorko kepsnių restoranuose.
Iš kur išpjautas: Nugarinės dalis šalia stuburo prie klubų
Skoninės savybės: Pasižymi švelniu skoniu, sultingumu ir kvapnumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi New York strip kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
16,50€
New York strip kepsnys, taip pat žinomas kaip Stirploin arba Sirloin strip, švelnaus skonio ir minkštas kepsnys, išgarsėjęs XIX amžiaus viduryje to meto Niujorko kepsnių restoranuose.
Iš kur išpjautas: Nugarinės dalis šalia stuburo prie klubų
Skoninės savybės: Pasižymi švelniu skoniu, sultingumu ir kvapnumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi New York strip kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
.
Ribeye bone-in kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepnsys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye bone-in kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Vienas minkščiausių ir švelnaus skonio mentės kepsnių dar vadinamas “mažąja išpjova” ir “mėsininko paslaptimi “.
Iš kur. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skonis. Kepsnys pasižymintis švelniu skoniu ir minkštumu.
Gaminimas. Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grotelių arba gerai įkaitintoje keptuvėje. Marinuoti nerekomenduojame. Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Mažiausias, bet ne prasčiausias kepsnys. Jungtinėse Amerikos Valstijose – OYSTER STEAK (austrių kepsniu), Australijoje-SPIDER STEAK (voratinkliu/voriuku), o Jungtinėje Karalystėje – POPE‘S EYE (popiežiaus akimi).
Iš kur išpjautas: Ant klubo sąnario kaulo, kur susijungia keli skirtingi raumenys, todėl kepsnys išsiskiria marmuringumu.
Skonis. Minkštas, sultingas ir intensyvaus skonio kepsnys.
Gaminimas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Top Sirloin Filet yra žinomas dėl savo minkštumo ir sodraus skonio, tačiau, kitaip nei brangesnė išpjova, šis kepsnys yra gaunamas iš mažiau brangios jautienos dalies, todėl suteikia puikų skonį už prieinamą kainą.
Iš kur išpjautas: Kumpio dalis prie nugarinės šalia stuburo.
Skoninės savybės: Pasižymi minkštumu, sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Top sirloin filet kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital