.

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 9 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (kg): 1,0 – 1,3 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

 

T-BONE / PORTERHOUSE STEAK ekologiškas sausai brandintos jautienos nugarinė su išpjova – (vnt. ~1,2kg) 35 €/kg

42,00

Šie kepsniai, jungia du išskirtines dalis – išpjovą ir nugarinę, suteikdamas ypatingą skonio ir tekstūros derinį, mėgstamą įvairių kepsnių entuziastų.

Iš kur išpjautas: Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skoninės savybės: Labai sultingas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Kepimas ant grilio arba orkaitėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir tada toliau kepkite mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C

Tik individualus užsakymas.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.


Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.

Kategorija:

Papildoma informacija

Svoris 1,2 kg

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X