120,00€
Šią savaitę rezervuota!
Išpjova, dar vadinama filet mignon, yra garsus dėl savo nepaprasto švelnumo ir prabangaus skonio, dažnai siejamas su rafinuotais restoranais ir gurmaniškomis vakarienėmis, nes pavadinimas “mignon” iš prancūzų kalbos reiškia “mielas” arba “švelnus”.
Iš kur išpjautas: ilgas siauras raumuo, einantis palei stuburą nugarinės srityje.
Skoninės savybės: pasižymi dideliu švelnumu ir sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grilio, keptuvėje arba orkaitėje. Taip pat puikiai tinka ruošti karpačio ir tartarą.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Šią savaitę rezervuota!
120,00€
Išpjova, dar vadinama filet mignon, yra garsus dėl savo nepaprasto švelnumo ir prabangaus skonio, dažnai siejamas su rafinuotais restoranais ir gurmaniškomis vakarienėmis, nes pavadinimas “mignon” iš prancūzų kalbos reiškia “mielas” arba “švelnus”.
Iš kur išpjautas: ilgas siauras raumuo, einantis palei stuburą nugarinės srityje.
Skoninės savybės: pasižymi dideliu švelnumu ir sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grilio, keptuvėje arba orkaitėje. Taip pat puikiai tinka ruošti karpačio ir tartarą.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Tri Tip kepsnys, taip pavadintas dėl savo unikalios trikampės formos, yra populiarus Kalifornijos kepsnių gerbėjų tarpe, dar vadinamas California/Newport/Santa Maria steak.
Iš kur išpjautas: TRI-TIP yra išpjaunamas iš kumpio dalies, esančios po nugarine.
Skoninės savybės: pasižymi sodriu skoniu, sultimgumu ir mažesniu riebumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausiai tinka kepimas ant grotelių arba orkaitėje. Pradėti galima nuo apskrudinimo ant aukštos temperatūros, kad susidarytų traški plutelė, o po to lėtai kepti mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Hanger steikas dar vadinamas “mėsininko kepsniu,” nes mėsininkai dažnai laikydavo šį ypatingai skanų kepsnį sau ir neatskleisdavo jo klientams.
Iš kur išpjautas: iš gyvulio diafragmos dalies, iš raumens, kuris kabo tarp diafragmos ir inkstų.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis stipriu jautienos skoniu. Savo tekstūra panašus į Flank Steak.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Hanger kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnako, druskoje, pipiruose ir šiek tiek acto ar citrinos sultyse, mažiausiai valandai. Tinkamiausi Hanger kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Picanha kepsnys, kilęs iš Brazilijos, garsėja savo skania ir sultinga mėsa, kurią išskirtinai pabrėžia riebalų sluoksnis, suteikiantis intensyvų skonį ir sultingumą.
Iš kur išpjautas: Viršutinė kumpio dalis prie klubo.
Skoninės savybės: Viena iš mažiausiai judančių kumpio dalių, dėl to mėsa yra minkšta. Pasižymi sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausi kepimo metodai Picanha kepsniui yra grilinimas ant aukštos ugnies arba kepimas orkaitėje, leidžiant riebalams įsigerti į mėsą ir sukurti nepakartojamą skonį.Picanha kepsnį rekomenduojama kepti su visu riebalų sluoksniu, kad mėsa išliktų sultinga ir gautų papildomą skonį.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Flank steak, taip pavadintas dėl jo vietos, esančios prie pilvo ir skersai kūno ilgio, buvo populiarus tarp amerikiečių pionierių dėl savo stipraus skonio ir tinkamumo greitam gaminimui ant atviros ugnies.
Iš kur išpjautas: Iš pilvo apačios, po šonkauliais.
Skoninės savybės: Sodrus jautienos skonis, vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Flank kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, balzamiko acte, meduje, laimo sultyse, pipiruose kelias valandas ar net per naktį. Tinkamiausi Flank kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital