8,40€
Nepaisant pavadinimo, “London Broil” nėra susijęs su Londonu, tai ne tiek kepsnio pavadinimas bet kumpio kepsnio gaminimo būdas, apimantis marinavimą, kepimą tiesioginėje kaitroje ir pjaustymą plonomis juostelėmis.
Iš kur išpjautas: Kumpio išorinė (Silverside) dalis.
Skoninės savybės: VKepsnio skonis priklauso nuo pasirinkto marinato ir pasižymi stipriu jautienos poskoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant,London Broi kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, druskoje ir pipiruose bent kelias valandas arba pabarstyti mėgstamais prieskoniais. Tinkamiausi London Broi kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
8,40€
Nepaisant pavadinimo, “London Broil” nėra susijęs su Londonu, tai ne tiek kepsnio pavadinimas bet kumpio kepsnio gaminimo būdas, apimantis marinavimą, kepimą tiesioginėje kaitroje ir pjaustymą plonomis juostelėmis.
Iš kur išpjautas: Kumpio išorinė (Silverside) dalis.
Skoninės savybės: VKepsnio skonis priklauso nuo pasirinkto marinato ir pasižymi stipriu jautienos poskoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant,London Broi kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, druskoje ir pipiruose bent kelias valandas arba pabarstyti mėgstamais prieskoniais. Tinkamiausi London Broi kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Vienas minkščiausių ir švelnaus skonio mentės kepsnių dar vadinamas “mažąja išpjova” ir “mėsininko paslaptimi “.
Iš kur. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skonis. Kepsnys pasižymintis švelniu skoniu ir minkštumu.
Gaminimas. Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grotelių arba gerai įkaitintoje keptuvėje. Marinuoti nerekomenduojame. Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Mažiausias, bet ne prasčiausias kepsnys. Jungtinėse Amerikos Valstijose – OYSTER STEAK (austrių kepsniu), Australijoje-SPIDER STEAK (voratinkliu/voriuku), o Jungtinėje Karalystėje – POPE‘S EYE (popiežiaus akimi).
Iš kur išpjautas: Ant klubo sąnario kaulo, kur susijungia keli skirtingi raumenys, todėl kepsnys išsiskiria marmuringumu.
Skonis. Minkštas, sultingas ir intensyvaus skonio kepsnys.
Gaminimas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Ribeye kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Išpjova, dar vadinama filet mignon, yra garsus dėl savo nepaprasto švelnumo ir prabangaus skonio, dažnai siejamas su rafinuotais restoranais ir gurmaniškomis vakarienėmis, nes pavadinimas “mignon” iš prancūzų kalbos reiškia “mielas” arba “švelnus”.
Iš kur išpjautas: ilgas siauras raumuo, einantis palei stuburą nugarinės srityje.
Skoninės savybės: pasižymi dideliu švelnumu ir sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grilio, keptuvėje arba orkaitėje. Taip pat puikiai tinka ruošti karpačio ir tartarą.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital