14,80€
In stock
Vegas Strip kepsnys yra palyginti naujas atradimas mėsos pasaulyje, jį “išrado” mėsos mokslininkas Tony Mata 2012 metais ir jis greitai tapo populiarus dėl savo švelnumo ir nuostabaus skonio.
Iš kur išpjautas. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skoninės savybės: Turtingo skonio, minkštas.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Vegas Strip kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
In stock
14,80€
Vegas Strip kepsnys yra palyginti naujas atradimas mėsos pasaulyje, jį “išrado” mėsos mokslininkas Tony Mata 2012 metais ir jis greitai tapo populiarus dėl savo švelnumo ir nuostabaus skonio.
Iš kur išpjautas. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skoninės savybės: Turtingo skonio, minkštas.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Vegas Strip kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Vienas populiariausių kepsnių Meksikoje, pasižymintis stipriu jautienos skoniu bei tinkantis įvairiems patiekalams. Plonas ir ilgas kepsnys, tad nenuostabu, kad „Bavette“, prancūziškos kilmės žodžio reikšmė – „seilinukas“.
Iš kur išpjautas: Iš pilvo apačios, po šonkauliais.
Skoninės savybės: Pasižymi ypatingu sultingumu ir sodriu skoniu. Aromatingas. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Bavette kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, druskoje ir pipiruose kelias valandas ar net per naktį. Tinkamiausi Bavette kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.Taip pat gali būti troškinamas ar naudojamas fajita patiekaluose, nes gerai sugeria skonius ir išlieka sultingas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Flat Iron itin sultingas ir minkštas kepnsys, taip pavadintas dėl savo plokščios ir lygios formos panašios į senovišką metalinį lygintuvą.
Iš kur išpjautas: Prie mentės kaulo, išorinė pusė.
Skoninės savybės: Pasižymi minkštumu, sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Flat iron kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Ranch Steak pavadinimas kilo iš Amerikos fermrių kultūros, kur šis steikas buvo mėgstamas dėl savo mažesnės kainos, lengvo paruošimo ir puikios tekstūros.
Iš kur išpjautas: mentė
Skoninės savybės: Pasižymi stipriu jautienos skoniu, vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Puikiai tinka marinavimui, galima naudoti alyvuogių aliejų, česnaką, čiobrelį, medų ir rozmarinus. Marinuoti ne trumpiau dviejų valandų. Tinkamiausi Ranch kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 60°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Picanha kepsnys, kilęs iš Brazilijos, garsėja savo skania ir sultinga mėsa, kurią išskirtinai pabrėžia riebalų sluoksnis, suteikiantis intensyvų skonį ir sultingumą.
Iš kur išpjautas: Viršutinė kumpio dalis prie klubo.
Skoninės savybės: Viena iš mažiausiai judančių kumpio dalių, dėl to mėsa yra minkšta. Pasižymi sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausi kepimo metodai Picanha kepsniui yra grilinimas ant aukštos ugnies arba kepimas orkaitėje, leidžiant riebalams įsigerti į mėsą ir sukurti nepakartojamą skonį.Picanha kepsnį rekomenduojama kepti su visu riebalų sluoksniu, kad mėsa išliktų sultinga ir gautų papildomą skonį.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital