Sausai brandintas jautienos mentės kepsnys.
Šis kepsnys atrastas palyginus neseniai 2013metais. Vertinamas dėl atskleidžiamo turtingo jautienos skonio ir universalumo gaminant.
Iš kur. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skonis. Turtingo skonio , kvapnus.
Gaminimas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
35,00€/kg