.
Sausai brandintas jautienos sprandinės kepsnys SIERRA
Šis kepsnys dėl panašių skoninių savybių dar vadinamas mentės flank kepsniu.
Iš kur. Pomentė, po Chuck eye roast dalimi
Skonis. Pasižymi sodriu skoniu ir minkštumu.
Gaminimas.
Marinavimas. Puikiai tinka marinavimui, galima naudoti alyvuogių aliejų, česnaką ,medų, puikiai tinka „balzamiko“ actas.Marinate laikyti ne trumpiau dviejų valandų.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
19,00€/kg