.

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 9 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (kg): 1,0 – 1,3 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

 

Ekologiškas kepsnys – T-BONE / PORTERHOUSE STEAK (vnt. ~1,2kg)

Sausai brandinta jautienos nugarinė su išpjovos storu kraštu PORTERHOUSE STEAK

Tik individualus užsakymas

Skambinti

Sausai brandinta jautienos nugarinė su išpjovos plonu kraštu T-BONE STEAK.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.


Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.

35,00/kg

Svoris (kg)
Galutinis svoris 1.2kg
Kaina pasirinktam svoriui 42.00
Kategorija:

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X