Sausai brandintas jautienos kumpio kepsnys TRI-TIP
Šis trikampio formos sausai brandintas jautienos kumpio kepsnys gali būti vienas iš kvapniausių kepsnių, apie kuriuos niekada negirdėjote.
Iš kur išpjautas: TRI-TIP STEAK yra išpjaunamas iš kumpio dalies, esančios po nugarine.
Skoninės savybės: labai kvapnus kepsnys, pasižymintis maloniu ir švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Siūlome kepti orkaitėje ar ant grotelių iki 55 laipsnių vidinės temperatūros. Iškepus pagal skonį uždėti druskos, pipirų baziliko, raudonėlio ar čiobrelių.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
16,00€/kg