Šią savaitę rezervuota
15,00€
Kai kas juokauja, kad "Chuck Eye Roast" yra "Ribeye" jaunesnysis brolis, kuris dar tik bando išaugti į didelį, brangų kepsnį.
Iš kur išpjautas: Pomentė
Skoninės savybės: Šis kepsnys pasižymi švelniu skoniu ir sultingumu. Palyginus su kitais mentės ar pomentės kepsniais, yra minkštesnis, tačiau ne toks švelnus, kaip išpjova ar nugarinė.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi TChuck Eye Roast kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite orkaitėje, kad mėsos vidus tolygiai iškeptų ir liktų sultingas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57°C iki 60°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Šią savaitę rezervuota!