10,00€
Šią savaitę rezervuota!
Sausai brandinti jautienos šonkauliai.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepus šonkaulius uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje.
Šią savaitę rezervuota!
10,00€
Sausai brandinti jautienos šonkauliai.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepus šonkaulius uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje.
Kai kas juokauja, kad “Chuck Eye Roast” yra “Ribeye” jaunesnysis brolis, kuris dar tik bando išaugti į didelį, brangų kepsnį.
Iš kur išpjautas: Pomentė
Skoninės savybės: Šis kepsnys pasižymi švelniu skoniu ir sultingumu. Palyginus su kitais mentės ar pomentės kepsniais, yra minkštesnis, tačiau ne toks švelnus, kaip išpjova ar nugarinė.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi TChuck Eye Roast kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite orkaitėje, kad mėsos vidus tolygiai iškeptų ir liktų sultingas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57°C iki 60°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Sausai brandinta jautienos šonkaulių mėsa ŠONKAULINĖ
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Brisket, kilęs iš JAV pietų regiono. Šio kepsnio išskirtinumas yra jo puikus derinys tarp sultingumo ir švelnumo, kai ilgai ir lėtai kepamas.
Iš kur išpjautas: iš krūtinės dalies, esančios priekinėje krūtinės dalyje, žemiau kaklo ir priekinės kojų.
Skoninės savybės: Pasižymi švelniu skoniu, sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Brisket geriausiai gaminama naudojant lėtą ilgą virimą, troškinimą ar rūkymą, kad mėsa būtų sultinga ir minkšta, išlaikant jos aromatą ir skonį.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 90°C iki 96°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Sausai brandinta jautienos sprandinė.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital