13,00€
Brisket, kilęs iš JAV pietų regiono. Šio kepsnio išskirtinumas yra jo puikus derinys tarp sultingumo ir švelnumo, kai ilgai ir lėtai kepamas.
Iš kur išpjautas: iš krūtinės dalies, esančios priekinėje krūtinės dalyje, žemiau kaklo ir priekinės kojų.
Skoninės savybės: Pasižymi švelniu skoniu, sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Brisket geriausiai gaminama naudojant lėtą ilgą virimą, troškinimą ar rūkymą, kad mėsa būtų sultinga ir minkšta, išlaikant jos aromatą ir skonį.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 90°C iki 96°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.