• Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 14 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,3 – 0,6 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

OSSO BUCCO ekologiška sausai brandinta jautienos kulninė su kaulu – (vnt. ~0,5kg) 9€/kg

4,50

Osso bucco, kilęs iš Milano regiono Italijoje, yra laikomas vienu iš klasikinių italų virtuvės patiekalų, o jo pavadinimas „osso bucco“ tiesiog reiškia „skylėtas kaulas“, kuris yra svarbus jo išskirtinio skonio ingredientas.

Iš kur išpjautas: Kojos blauzdos dalis.
Skoninės savybės: Pasižymi švelniu skoniu, sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Osso bucco yra idealiai gaminama troškinant arba lėtai virinant, kad būtų išlaikyta mėsa sultinga ir kaulai suteiktų patiekalui papildomą skonį.

Rekomenduojama vidinė temperatūra: 88°C iki 93°C


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.


Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X