.
6,00€
In stock
Top Sirloin kepsnys, išgarsėjęs Amerikoje 20-ojo amžiaus viduryje kaip aukštos kokybės ir palyginti nebrangus pasirinkimas, turi puikų skonio ir tekstūros balansą, todėl tapo vienu populiariausių kepsnių restoranų meniu.
Iš kur išpjautas: Viršutinė klubų dalis šalia nugarinės.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis subalansuotai pikantišku skoniu, sultingumu bei aromatingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Top Sirloin kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, druskoje ir pipiruose bent 30 minučių arba pabarstyti mėgstamais prieskoniais. Tinkamiausi Top Sirloin kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
In stock
6,00€
Top Sirloin kepsnys, išgarsėjęs Amerikoje 20-ojo amžiaus viduryje kaip aukštos kokybės ir palyginti nebrangus pasirinkimas, turi puikų skonio ir tekstūros balansą, todėl tapo vienu populiariausių kepsnių restoranų meniu.
Iš kur išpjautas: Viršutinė klubų dalis šalia nugarinės.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis subalansuotai pikantišku skoniu, sultingumu bei aromatingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Top Sirloin kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, druskoje ir pipiruose bent 30 minučių arba pabarstyti mėgstamais prieskoniais. Tinkamiausi Top Sirloin kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
.
Kepsnys iš netikėtos vietos – kulno. Dėl ryškios raudonos spalvos ir stipraus skonio jam suteiktas vyno Merlot pavadinimas.
Iš kur išpjautas: Galinės kulninės.
Skoninės savybės: Sodraus skonio ir tekstūros, patiks Flank Steak mėgėjams. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Merlot kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Vienas minkščiausių ir švelnaus skonio mentės kepsnių dar vadinamas “mažąja išpjova” ir “mėsininko paslaptimi “.
Iš kur. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skonis. Kepsnys pasižymintis švelniu skoniu ir minkštumu.
Gaminimas. Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grotelių arba gerai įkaitintoje keptuvėje. Marinuoti nerekomenduojame. Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Šis kepsnys dėl panašių skoninių savybių dar vadinamas mentės Flank kepsniu.
Iš kur išpjautas: Pomentė, po Chuck eye roast dalimi
Skonis. pasižymi sodriu, intensyviu skoniu
Kaip rekomenduojame gaminti: Puikiai tinka marinavimui, galima naudoti alyvuogių aliejų, česnaką ,medų, „balzamiko“ actą. Marinuoti ne trumpiau dviejų valandų. Tinkamiausi Sierra kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Flank steak, taip pavadintas dėl jo vietos, esančios prie pilvo ir skersai kūno ilgio, buvo populiarus tarp amerikiečių pionierių dėl savo stipraus skonio ir tinkamumo greitam gaminimui ant atviros ugnies.
Iš kur išpjautas: Iš pilvo apačios, po šonkauliais.
Skoninės savybės: Sodrus jautienos skonis, vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Flank kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, balzamiko acte, meduje, laimo sultyse, pipiruose kelias valandas ar net per naktį. Tinkamiausi Flank kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital