.

  • Savybė: nebrandintas, šaldytas.
  • Laikymo sąlygos: -18°C temperatūroje. Atšildžius pakartotinai neužšaldyti.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: iki 6 mėnesių. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,4 – 0,7 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

Ekologiškas mėsininko kepsnys – HANGER STEAK (vnt. ~0,6kg) 15 €/kg

9,00

Jautienos diafragmos kepsnys HANGER STEAK


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.


Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.

Kategorija:

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X