• Savybė: šaldyta.
  • Laikymo sąlygos: -18°C temperatūroje. Atšildžius pakartotinai neužšaldyti.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: iki 6 mėnesių. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  1,0 – 1,4 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001
Šią savaitę rezervuota!

Ekologiška uodega (1vnt. ~1,2kg) 18€/kg

Šią savaitę rezervuota

21,60

 Jaučio uodega šaldyta.

  • Apibūdinimas: Išskirtinai želatininė, tradiciškai troškinama ar lėtai kapanojama.
  • Iš kur: Gyvulio uodegos sekcijos, supjaustyta segmentais.
  • Skonis: Stiprus, po ilgo lėto virimo tampa nepaprastai sultingas ir želatininis.
  • Rekomendacijos gaminimui: Troškinti  3–4 val.
  • Tikslinė temperatūra: 88–92 °C (kol želatina visiškai ištirpsta).

Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.


Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės.

Šią savaitę rezervuota!

Kategorija:
X