.
9,00€
In stock
Hanger steikas dar vadinamas “mėsininko kepsniu,” nes mėsininkai dažnai laikydavo šį ypatingai skanų kepsnį sau ir neatskleisdavo jo klientams.
Iš kur išpjautas: iš gyvulio diafragmos dalies, iš raumens, kuris kabo tarp diafragmos ir inkstų.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis stipriu jautienos skoniu. Savo tekstūra panašus į Flank Steak.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Hanger kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnako, druskoje, pipiruose ir šiek tiek acto ar citrinos sultyse, mažiausiai valandai. Tinkamiausi Hanger kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
In stock
9,00€
Hanger steikas dar vadinamas “mėsininko kepsniu,” nes mėsininkai dažnai laikydavo šį ypatingai skanų kepsnį sau ir neatskleisdavo jo klientams.
Iš kur išpjautas: iš gyvulio diafragmos dalies, iš raumens, kuris kabo tarp diafragmos ir inkstų.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis stipriu jautienos skoniu. Savo tekstūra panašus į Flank Steak.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Hanger kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnako, druskoje, pipiruose ir šiek tiek acto ar citrinos sultyse, mažiausiai valandai. Tinkamiausi Hanger kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
.
Ribeye bone-in kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepnsys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye bone-in kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Kepsnys iš netikėtos vietos – kulno. Dėl ryškios raudonos spalvos ir stipraus skonio jam suteiktas vyno Merlot pavadinimas.
Iš kur išpjautas: Galinės kulninės.
Skoninės savybės: Sodraus skonio ir tekstūros, patiks Flank Steak mėgėjams. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Merlot kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Denver steikas ankščiau buvo vadinamas tiesiog bekaulis pomentės centrinės dalies steikas, bet iš 2009 m. Amerikos jautienos ekspertų sukurto projekto, siekiančio išpopuliarinti mažiau žinomas, bet kokybiškas mėsos dalis.
Iš kur išpjautas: pomentė šalia Sierra steak.
Skoninės savybės: Dėl subalansuoto riebalų ir raumenų santykio, šis kepsnys suteikia intensyvaus skonio, tuo pačiu išlaikydamas švelnią ir minkštą tekstūrą.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Denver kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Picanha kepsnys, kilęs iš Brazilijos, garsėja savo skania ir sultinga mėsa, kurią išskirtinai pabrėžia riebalų sluoksnis, suteikiantis intensyvų skonį ir sultingumą.
Iš kur išpjautas: Viršutinė kumpio dalis prie klubo.
Skoninės savybės: Viena iš mažiausiai judančių kumpio dalių, dėl to mėsa yra minkšta. Pasižymi sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausi kepimo metodai Picanha kepsniui yra grilinimas ant aukštos ugnies arba kepimas orkaitėje, leidžiant riebalams įsigerti į mėsą ir sukurti nepakartojamą skonį.Picanha kepsnį rekomenduojama kepti su visu riebalų sluoksniu, kad mėsa išliktų sultinga ir gautų papildomą skonį.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital