![]() |
x 1 | VEGAS STRIP ekologiškas sausai brandintas jautienos mentės kepsnys - (vnt. ~0,4kg) 37€/kg | 14,80€ |
Viso: | 14,80€ |
Peržiūrėti krepšelį | Užsisakyti |
15,75€
In stock
Ribeye kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
In stock
15,75€
Ribeye kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Šie kepsniai, jungia du išskirtines dalis – išpjovą ir nugarinę, suteikdamas ypatingą skonio ir tekstūros derinį, mėgstamą įvairių kepsnių entuziastų.
Iš kur išpjautas: Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skoninės savybės: Labai sultingas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Kepimas ant grilio arba orkaitėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir tada toliau kepkite mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tik individualus užsakymas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Tri Tip kepsnys, taip pavadintas dėl savo unikalios trikampės formos, yra populiarus Kalifornijos kepsnių gerbėjų tarpe, dar vadinamas California/Newport/Santa Maria steak.
Iš kur išpjautas: TRI-TIP yra išpjaunamas iš kumpio dalies, esančios po nugarine.
Skoninės savybės: pasižymi sodriu skoniu, sultimgumu ir mažesniu riebumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausiai tinka kepimas ant grotelių arba orkaitėje. Pradėti galima nuo apskrudinimo ant aukštos temperatūros, kad susidarytų traški plutelė, o po to lėtai kepti mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Vienas populiariausių kepsnių Meksikoje, pasižymintis stipriu jautienos skoniu bei tinkantis įvairiems patiekalams. Plonas ir ilgas kepsnys, tad nenuostabu, kad „Bavette“, prancūziškos kilmės žodžio reikšmė – „seilinukas“.
Iš kur išpjautas: Iš pilvo apačios, po šonkauliais.
Skoninės savybės: Pasižymi ypatingu sultingumu ir sodriu skoniu. Aromatingas. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Bavette kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, druskoje ir pipiruose kelias valandas ar net per naktį. Tinkamiausi Bavette kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.Taip pat gali būti troškinamas ar naudojamas fajita patiekaluose, nes gerai sugeria skonius ir išlieka sultingas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Denver steikas ankščiau buvo vadinamas tiesiog bekaulis pomentės centrinės dalies steikas, bet iš 2009 m. Amerikos jautienos ekspertų sukurto projekto, siekiančio išpopuliarinti mažiau žinomas, bet kokybiškas mėsos dalis.
Iš kur išpjautas: pomentė šalia Sierra steak.
Skoninės savybės: Dėl subalansuoto riebalų ir raumenų santykio, šis kepsnys suteikia intensyvaus skonio, tuo pačiu išlaikydamas švelnią ir minkštą tekstūrą.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Denver kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital