![]() |
x 1 | INSIDE/OUTSIDE SKIRT STEAK ekologiškas sausai brandintas papilvės-diafragmos kepsnys - (vnt. ~0,7kg) 15€/kg | 10,50€ |
Viso: | 10,50€ |
Peržiūrėti krepšelį | Užsisakyti |
.
40,00€
Šią savaitę rezervuota!
Puikios išvaizdos antrekotinės nugarinės kepnsys su ilgu kaulu, pasižymintis turtingu skoniu ir sultinga tekstūra, primenantis šimtmečiais senas kaubojų manieras ruošti mėsą ant laužo.
Iš kur išpjautas: Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skoninės savybės: Labai sultingas vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Kepimas ant grilio arba orkaitėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir tada toliau kepkite mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tik individualus užsakymas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Šią savaitę rezervuota!
40,00€
Puikios išvaizdos antrekotinės nugarinės kepnsys su ilgu kaulu, pasižymintis turtingu skoniu ir sultinga tekstūra, primenantis šimtmečiais senas kaubojų manieras ruošti mėsą ant laužo.
Iš kur išpjautas: Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skoninės savybės: Labai sultingas vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Kepimas ant grilio arba orkaitėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir tada toliau kepkite mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tik individualus užsakymas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
.
Tri Tip kepsnys, taip pavadintas dėl savo unikalios trikampės formos, yra populiarus Kalifornijos kepsnių gerbėjų tarpe, dar vadinamas California/Newport/Santa Maria steak.
Iš kur išpjautas: TRI-TIP yra išpjaunamas iš kumpio dalies, esančios po nugarine.
Skoninės savybės: pasižymi sodriu skoniu, sultimgumu ir mažesniu riebumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausiai tinka kepimas ant grotelių arba orkaitėje. Pradėti galima nuo apskrudinimo ant aukštos temperatūros, kad susidarytų traški plutelė, o po to lėtai kepti mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Kepsnys iš netikėtos vietos – kulno. Dėl ryškios raudonos spalvos ir stipraus skonio jam suteiktas vyno Merlot pavadinimas.
Iš kur išpjautas: Galinės kulninės.
Skoninės savybės: Sodraus skonio ir tekstūros, patiks Flank Steak mėgėjams. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Merlot kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Ribeye kepsnys, garsus dėl savo marmuringumo ir turtingo skonio, yra vienas iš prestižiškiausių ir sultingiausių kepsnių, kurio pavadinimas kilęs iš jo panašumo į akies rainelę.
Iš kur. Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje, tarp 6 ir 12 šonkaulių
Skonis. Labai sultingas minkštas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Gaminimas: Tinkamiausi Ribeye kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte išorinę traškią plutelę, o po to, jei reikia, užbaikite kepimą mažesnėje temperatūroje, iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Flank steak, taip pavadintas dėl jo vietos, esančios prie pilvo ir skersai kūno ilgio, buvo populiarus tarp amerikiečių pionierių dėl savo stipraus skonio ir tinkamumo greitam gaminimui ant atviros ugnies.
Iš kur išpjautas: Iš pilvo apačios, po šonkauliais.
Skoninės savybės: Sodrus jautienos skonis, vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Flank kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnakuose, balzamiko acte, meduje, laimo sultyse, pipiruose kelias valandas ar net per naktį. Tinkamiausi Flank kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital