
Šią savaitę rezervuota
18,40€
Antrekoto „kepurė“, tačiau ne tokia minkšta, todėl skoninės savybės geriausiai atsiskleidžia ilgai troškinant.
Skoninės savybės
Intensyvus skonis, sultinga ir minkšta mėsa.
Gaminimo rekomendacijos
Tinkamiausias paruošimo būdas – ilgai ir lėtai kepti arba troškinti.
Iš kur išpjauta: viršutinė priekinė liemens dalis.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 57–60 °C („medium“).
Šią savaitę rezervuota!