![]() |
x 1 | VEGAS STRIP ekologiškas sausai brandintas jautienos mentės kepsnys - (vnt. ~0,4kg) 38€/kg | 15,20€ |
Viso: | 15,20€ |
Peržiūrėti krepšelį | Užsisakyti |
18,50€
In stock
Kepsnys iš netikėtos vietos – kulno. Dėl ryškios raudonos spalvos ir stipraus skonio jam suteiktas vyno Merlot pavadinimas.
Iš kur išpjautas: Galinės kulninės.
Skoninės savybės: Sodraus skonio ir tekstūros, patiks Flank Steak mėgėjams. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Merlot kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
In stock
18,50€
Kepsnys iš netikėtos vietos – kulno. Dėl ryškios raudonos spalvos ir stipraus skonio jam suteiktas vyno Merlot pavadinimas.
Iš kur išpjautas: Galinės kulninės.
Skoninės savybės: Sodraus skonio ir tekstūros, patiks Flank Steak mėgėjams. Vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Merlot kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Vegas Strip kepsnys yra palyginti naujas atradimas mėsos pasaulyje, jį “išrado” mėsos mokslininkas Tony Mata 2012 metais ir jis greitai tapo populiarus dėl savo švelnumo ir nuostabaus skonio.
Iš kur išpjautas. Prie mentės kaulo, vidinė pusė.
Skoninės savybės: Turtingo skonio, minkštas.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Vegas Strip kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Flat Iron itin sultingas ir minkštas kepnsys, taip pavadintas dėl savo plokščios ir lygios formos panašios į senovišką metalinį lygintuvą.
Iš kur išpjautas: Prie mentės kaulo, išorinė pusė.
Skoninės savybės: Pasižymi minkštumu, sultingumu ir sodriu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Tinkamiausi Flat iron kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Šis kepsnys dėl panašių skoninių savybių dar vadinamas mentės Flank kepsniu.
Iš kur išpjautas: Pomentė, po Chuck eye roast dalimi
Skonis. pasižymi sodriu, intensyviu skoniu
Kaip rekomenduojame gaminti: Puikiai tinka marinavimui, galima naudoti alyvuogių aliejų, česnaką ,medų, „balzamiko“ actą. Marinuoti ne trumpiau dviejų valandų. Tinkamiausi Sierra kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Mažiausias, bet ne prasčiausias kepsnys. Jungtinėse Amerikos Valstijose – OYSTER STEAK (austrių kepsniu), Australijoje-SPIDER STEAK (voratinkliu/voriuku), o Jungtinėje Karalystėje – POPE‘S EYE (popiežiaus akimi).
Iš kur išpjautas: Ant klubo sąnario kaulo, kur susijungia keli skirtingi raumenys, todėl kepsnys išsiskiria marmuringumu.
Skonis. Minkštas, sultingas ir intensyvaus skonio kepsnys.
Gaminimas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital