.
10,20€
Šią savaitę rezervuota!
Hanger steikas dar vadinamas “mėsininko kepsniu,” nes mėsininkai dažnai laikydavo šį ypatingai skanų kepsnį sau ir neatskleisdavo jo klientams.
Iš kur išpjautas: iš gyvulio diafragmos dalies, iš raumens, kuris kabo tarp diafragmos ir inkstų.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis stipriu jautienos skoniu. Savo tekstūra panašus į Flank Steak.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Hanger kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnako, druskoje, pipiruose ir šiek tiek acto ar citrinos sultyse, mažiausiai valandai. Tinkamiausi Hanger kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Šią savaitę rezervuota!
10,20€
Hanger steikas dar vadinamas “mėsininko kepsniu,” nes mėsininkai dažnai laikydavo šį ypatingai skanų kepsnį sau ir neatskleisdavo jo klientams.
Iš kur išpjautas: iš gyvulio diafragmos dalies, iš raumens, kuris kabo tarp diafragmos ir inkstų.
Skoninės savybės: Vidutinio minkštumo kepsnys, pasižymintis stipriu jautienos skoniu. Savo tekstūra panašus į Flank Steak.
Kaip rekomenduojame gaminti: Prieš kepant, Hanger kepsnį rekomenduojama pamarinuoti alyvuogių aliejuje, česnako, druskoje, pipiruose ir šiek tiek acto ar citrinos sultyse, mažiausiai valandai. Tinkamiausi Hanger kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta ekologiniame Mindaugo Kinderio ūkyje.
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
.
Šie kepsniai, jungia du išskirtines dalis – išpjovą ir nugarinę, suteikdamas ypatingą skonio ir tekstūros derinį, mėgstamą įvairių kepsnių entuziastų.
Iš kur išpjautas: Priekinė nugarinės dalis, šonkaulių ir stuburo sankirtoje.
Skoninės savybės: Labai sultingas kepsnys, pasižymintis švelniu skoniu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Kepimas ant grilio arba orkaitėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir tada toliau kepkite mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tik individualus užsakymas.
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Tri Tip kepsnys, taip pavadintas dėl savo unikalios trikampės formos, yra populiarus Kalifornijos kepsnių gerbėjų tarpe, dar vadinamas California/Newport/Santa Maria steak.
Iš kur išpjautas: TRI-TIP yra išpjaunamas iš kumpio dalies, esančios po nugarine.
Skoninės savybės: pasižymi sodriu skoniu, sultimgumu ir mažesniu riebumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Geriausiai tinka kepimas ant grotelių arba orkaitėje. Pradėti galima nuo apskrudinimo ant aukštos temperatūros, kad susidarytų traški plutelė, o po to lėtai kepti mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje
Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Užšaldyta jautiena rekomenduojama atšildyti kuo lėčiau , kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį rekomenduojama uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnius kepsnius iki 15-20 minučių.
Mažiausias, bet ne prasčiausias kepsnys. Jungtinėse Amerikos Valstijose – OYSTER STEAK (austrių kepsniu), Australijoje-SPIDER STEAK (voratinkliu/voriuku), o Jungtinėje Karalystėje – POPE‘S EYE (popiežiaus akimi).
Iš kur išpjautas: Ant klubo sąnario kaulo, kur susijungia keli skirtingi raumenys, todėl kepsnys išsiskiria marmuringumu.
Skonis. Minkštas, sultingas ir intensyvaus skonio kepsnys.
Gaminimas.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 54°C iki 57°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Ranch Steak pavadinimas kilo iš Amerikos fermrių kultūros, kur šis steikas buvo mėgstamas dėl savo mažesnės kainos, lengvo paruošimo ir puikios tekstūros.
Iš kur išpjautas: mentė
Skoninės savybės: Pasižymi stipriu jautienos skoniu, vidutinio minkštumo.
Kaip rekomenduojame gaminti: Puikiai tinka marinavimui, galima naudoti alyvuogių aliejų, česnaką, čiobrelį, medų ir rozmarinus. Marinuoti ne trumpiau dviejų valandų. Tinkamiausi Ranch kepsnio gaminimo būdai yra kepimas ant grilio arba keptuvėje. Pradėkite nuo apskrudinimo aukštoje temperatūroje, kad suformuotumėte traškią plutelę, ir po to kepkite toliau mažesnėje temperatūroje iki norimos vidinės temperatūros.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 60°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį – 15-20 minučių. Jei mėgstate “gerai” iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. “Pailsėjusius” kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.
Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.
Copyright © Kinderio Limuzinai, Visos teisės saugomos. Projektu rūpinasi ARNO digital