13,30€
Blade roast - antrekoto Ribeye kepurė, pavadinimas kilęs dėl jo raumens struktūros, kuri primena ašmenis. Pasižymi turtingu skonio ir sultingumu, todėl puikiai tinka ilgai troškinti ir lėtai kepti.
Iš kur išpjautas: Mentės dalis ant antrekotinės nugarinės.
Skoninės savybės: pasižymi turtingu skoniu ir sultingumu.
Kaip rekomenduojame gaminti: Blade roast yra geriausiai ruošiama naudojant lėtą virimą ar troškinimą, kad būtų išlaikyta mėsa sultinga ir švelni.
Rekomenduojama vidinė temperatūra: 63°C
Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.
Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.
Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.