.

  • Brandinimas: mažiausiai 28 dienas.
  • Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +2 °C temperatūroje.
  • Naudojimo instrukcija: terminis apdorojimas prieš vartojimą.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis.
  • Tinkamumo vartoti terminas: 15 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Galiojimas nurodomas ant pakuotės.
  • Grynasis kiekis (g):  0,5 – 1,0 kg;
  • Kilmės šalis: Lietuva.
  • LT-EKO-001

Ekologiškas kepsnys – SIERRA STEAK (vnt. ~0,75kg) 19€/kg

19,00

Sausai brandintas jautienos sprandinės kepsnys SIERRA

Šis kepsnys dėl panašių skoninių savybių dar vadinamas mentės flank kepsniu.

Iš kur. Pomentė, po Chuck eye roast dalimi
Skonis.  Pasižymi sodriu skoniu ir minkštumu.
Gaminimas.

  • Geriausias savybes atskleisite kepdami ant grotelių, bet taip pat puikiai tinka ir kepti orkaitėje, troškinti, ilgai gaminti žemoje temperatūroje, grilinti, kepti keptuvėje.
  • Rekomenduojame kepti iki 54-57° laipsnių (medium rare) vidinės temperatūros.

Marinavimas. Puikiai tinka marinavimui, galima naudoti alyvuogių aliejų, česnaką ,medų, puikiai tinka „balzamiko“ actas.Marinate laikyti ne trumpiau dviejų valandų.


Tiksli kaina skaičiuojama prekę supakavus.

Užauginta Mindaugo Kinderio ūkyje.



Bendri patarimai. Prieš gaminant jautieną geriausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje. Šaldytą jautieną atšildyti kuo lėčiau (šaldytuve), kad nepakistų skoninės savybės. Iškepusį kepsnį uždengti folija ir leisti pailsėti 5-10 minučių, o storesnį - 15-20 minučių. Jei mėgstate "gerai" iškeptą jautieną, rinkitės ilgą gaminimą žemoje temperatūroje. "Pailsėjusius" kepsnius pjaustykite skersai skaidulų.

Produkto kodas: 14,25 Kategorija:

Adresas

Topolių g. 22 Leliūnai Utenos r.

Telefonas

El. paštas

X